sobota 6. března 2010

další supervize


Dnes jsme měli supervizi ve skupině snících. Práce to je už profesionální a jak řekl dnes jeden snící, "nečekal jsem, že to půjde tak hluboko".

Ano. Odkrýváme vrstvy duše, které daleko přesahují běžné fungování a spojují části naší bytosti. Části, které se spojují jako puzzle do obrázku.

Cílem supervize bylo pomoct vidět sen i z jiné perspektivy než z jaké se na sebe dívá snící. Skupina nabídla tolik pohledů, že jsme spojili naše jednotlivé části do celku. Propojování jednotlivých pohledů do celku mezi námi prohloubilo soudržnost.

Soudržnost - to je, co nám chybí, nějak to mizí.

Druhá snící v supervizi potřebovala ukázat cíl, kam směřuje její sen. Více očí víc toho ve snu uvidělo a ukázali jsme snící i takové symboly, které unikly jejímu pohledu. Její cesta se stala jasnější a lépe uchopila svoji cestu, po které může jít dál.

I nám její hledání odkrývalo naše tápání a žádost o pomoc, kterou potřebujeme se svojí mapou života.

Děkuji. Dnes skupina snících dokázala uspokojit základní potřebu kmenového života. Potřebu soudržnosti a společného hledání cesty životem. Kdysi to bylo podmínkou k přežití. Teď bláhově věříme, že individualizmus je správná cesta ke svobodě. Je to opravdu tak?

Jak to cítíte vy? Dobrou noc a klidné sny. Cantadora

Žádné komentáře:

Okomentovat