pátek 9. srpna 2013

vyhlašuji štafetu 1000 drobných radostí

Moje drahá kamarádka mi darovala text Tisíc drobných radostí od Nadi Klevisové z HN na víkend ze dne 23.12.1994.
Bylo tam 30 bodů, které byly milé, ale nejsou to moje radosti. Proto jsem se inspirovala a včera strávila nádherný večer s pojmenováním mých drobných radostí, abych rozšířila výčet 1000 radostí.  Je už rok 2013,  potřebujeme udržovat radost z drobností našich životů čím dál tím víc.
Naďa Klevisová  vypsala 30 svých drobných radostí roku 1994,  převzala jsme štafetu a chci to předat dál. Prosím, posílejte seznam svých 30 drobných radostí, abychom dali dohromady nádherný seznam 1000 drobných radostí. Kontakt na ehroncekova@seznam.cz





Prosím, kdo si čte tento text, pošlete dál  tuto pozitivní výzvu Tisíc drobných radostí a připojte své drobné radosti, abychom nakonec vytvořili řetězec tisíce drobných radostí, co nejméně opakujme už vyjmenované, protože ŽIVOT je NÁDHERNÝ ve své rozmanitosti a můžeme si jich co nejvíc vyjmenovat. Pište své seznamy 30 drobných radostí, posílejte na mejl ehroncekova@seznam.cz, abych to pak uveřejnila a vytvářela databázi 1000 drobných radostí pro dnešní dny v neradostné době. Věřím v tuto prosbu, prosím pište a radujme se.
 Prosím, připojte se a posílejte své seznamy, vše uveřejním.
Apropo, tahle výzva je mojí 31 radostí v předtuše radosti společné, kterou můžeme sdílet vzájemně.
Ahoj a krásné sny. Cantadora

Žádné komentáře:

Okomentovat