středa 18. září 2013

supervize snů 30.9.2013


Ahoj všem snícím. V pondělí 30.9.2013 v 18.00 h na adrese Italská 19 začínají podzimní supervize snů. Další bude v listopadu. Každý, kdo už absolvoval otevřené semináře,  pracuje se svými sny, učí se poznávat svůj jazyk snů může se supervize zúčastnit.

Snící přináší do supervize sen, kterému celkově rozumí, ale potřebuje s ostatními lépe pochopit konkrétní symbol nebo část děje, význam kterého snícímu uniká.

Těším se na další dobrodružnou cestou do krajiny snů, která je pokaždé jiná a pokaždé je to objevení nové části lidského světa. Tak takhle to je?
Znáte tohle:... velmi to zkrátím... ve vesnici mladí lidé zhřeší a narodí je jim dítě, aby to omluvili, rozhodnou se, že za otce označí svatého muže, který žije v horách. To aby jejich hřích měl omluvitelný rozměr. Otec dcery rozhořčeně odnese dítě do hor a předá jej mnichovi, aby se o něj staral. Mnich si tiše vyslechne proud rozhořčených slov muže a dítě převezme se slovy: Tak tahle to je....
Uběhne nějaký čas a mladý pár se vezme a rozhodne se vychovávat své dítě. Proto se vydají do hor a dožadují se svého dítěte. Mnich jim ho vydá se slovy: Tak takhle to je.....
Pojďte přijmout řeč svých snů..... tak takhle to je. Cantadora