pondělí 31. srpna 2015

supervize snů i konec prázdnin

Dnes končí prázdniny. Léto bylo plné slunce, doufám, že v něm bylo i hodně milování..... je vždy lepší dělat lásku než bojovat..... ale toto léto ukázalo i mnoho stínových aspektů našeho života na planetě, kterým se musíme podívat do tváře. Nejde je zamést pod koberec, jak se snažíme pořád dokola. Příroda, ekonomika, politika, způsob života, který jsme si dopřávali, vše postupně vyžaduje transformaci. Taky sny už nejsou tak srozumitelné a tady je z letní úrody snů jeden sen  za všechny podobného druhu:
"Jedu autem, moje rodina se mnou, řídím. Nade mnou je obrovská část rakety, která dopadá z vesmíru. Už ji nikdo neřídí a vidím, že určitě spadne na naše auto. Přidávám plyn, ale jakobychom sloužili za cíl dopadu, raketa míří pořád na naše auto. Tak to vzdávám a zastavuji, prosím rodinu ať se spolu naposledy modlíme. Vnitřek auta je obrovský a pohodlný, dá se tady hezky přežít. Ale je konec. Kouknu ven. Raketa je pryč. Jsme zachráněni. Dcera říká: "To není konec, to je začátek, z toho se nikdo nedostane."
 Zároveň věřím, že záleží na našem VĚDOMÍ, které můžeme transformovat, nacházet nové způsoby řešení. Staré už nefungují. A to je dobré si uvědomit.
Dnes od 18.00 h zvu snící ze skupiny na supervizi snů. Těším se na společnou práci se sny.
Hezké sny a dobrý školní rok 2015/16 rodičům i jejich školákům.


Cantadora

Žádné komentáře:

Okomentovat