čtvrtek 20. července 2017

odkaz na snový web

Došlo mi do mejlové pošty:

Dobrý den,

po téměř dvou letech usilovné práce se nám podařilo spustit aplikaci Snáře sebepoznání pro mobilní telefony a tablety. Prozatím je aplikace pro systém Android 4.1 a vyšší. Pro iPhone uživatele aplikace zatím dostupná nebude. V plánu to samozřejmě je, ale při nejlepším asi na podzim 2017. Aplikaci lze zakoupit a nainstalovat jen z Čech a Slovenska. Další země přibudou v rámci 2-4 měsíců. To bude přístupná i anglická verze Snáře sebepoznání.
Pokud máte mobil či tablet se systémem android, pak si můžete stáhnout Snář sebepoznání jako aplikaci. Zkušební verze s 50% symbolů (písmen) je zdarma, plná verze je za 69 Kč na rok.
Vyhledávání v rozsáhlé databázi je oproti verzi pdf jednodušší i rychlejší. Aplikace navíc nabízí i mnoho dalších funkcí, včetně zapisování snů, přehledný kalendář se zapsanými sny, archivace i bezpečného zálohování.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.medo.dreambook

Ráda se u tuto zprávu podělím, zkušenosti nemám ověřené. Ale proč ne, říkám ano.... i to je cesta.
Krásný večer a hezké sny. Cantadora

1 komentář:

  1. Dobrý den,

    dovoluji si Vás oslovit s revolučním vylepšením webové aplikace Snáře sebepoznání na stránkách www.dream-book.eu , kde naleznete novou verzi Snáře sebepoznání.
    Snář je doplněn několika dalšími symboly a navíc byl kompletně přeložen do angličtiny profesionálním překladatelem. Z důvodu značných nákladů na překlad je pouze polovina písmen (asi 3000 symbolů) zcela zdarma a kompletní databáze Snáře sebepoznání (asi 6000 symbolů) je za poplatek 75 Kč na jeden rok. Placená verze navíc umožňuje použití nočního režimu (neoslňuje při nedostatku vnějšího světla) a také umožňuje vracet se k již prohlédnutým symbolům pod ikonkou Historie.
    Pokud bude tato aplikace úspěšná a přinese dostatek finančních prostředků, chtěli bychom vydat tištěnou verzi Snáře sebepoznání a také nechat přeložit Snář sebepoznání do dalšího jazyku, ale jen pokud se najde kvalitní překladatel.
    Máme problém s vyhledávači (například Seznam naše stránky ve vyhledávání klíčových slov ignoruje už několik let), proto je šíření Snáře sebepoznání pouze na dobrých zkušenostech čtenářů. Jestliže máte své známé nejen v anglicky mluvících zemích, byl bych Vám vděčný, pokud budete nové stránky mezi nimi šířit. Sebepoznáním každého jednotlivce se umocňuje síla dobra. Posílením dobra pomůžeme právě probíhající transformaci lidstva.



    Jaromír Medo

    OdpovědětVymazat